Първоначално публикувано от bojko_25
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
задни ел.стъкла не работят
Collapse
X
-
-
Това не се бях сетил за двувратката
Или да метне един VIN и ще видим с какво е тая АлфичкаLast edited by eproHD; d.m.y г., 22:33.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
sigpic
Comment
-
Хубу де, след като има + и - на буксата на копчето на задната врата, що не дадеш принудилно захранване на моторчето, то или ще отвори или ще опита да затвори прозореца. Бутона сам по себе си получава + и - като съответно подава на мотора +и- или -и+ / останалите 2/1 пина са за осветлението му. Ако така не тръгне нищо, едва ли ще го подкараш без манипулация. Най-лесно ще е ако проследиш с мултицет какво прави работещ бутон, за да се ориентираш кои пинове за какво са. Надявам се ме разбираш...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеХубу де, след като има + и - на буксата на копчето на задната врата, що не дадеш принудилно захранване на моторчето, то или ще отвори или ще опита да затвори прозореца. Бутона сам по себе си получава + и - като съответно подава на мотора +и- или -и+ / останалите 2/1 пина са за осветлението му. Ако така не тръгне нищо, едва ли ще го подкараш без манипулация. Най-лесно ще е ако проследиш с мултицет какво прави работещ бутон, за да се ориентираш кои пинове за какво са. Надявам се ме разбираш...
---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 23:16 ----------
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеЩе видя защо е така....но вероятно е с оборудване ProgressionAlfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 150
Comment
-
Първоначално публикувано от bojko_25 Покажи съобщениеТова не е от мойта кола но е същото
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеХубу де, след като има + и - на буксата на копчето на задната врата, що не дадеш принудилно захранване на моторчето, то или ще отвори или ще опита да затвори прозореца. Бутона сам по себе си получава + и - като съответно подава на мотора +и- или -и+ / останалите 2/1 пина са за осветлението му. Ако така не тръгне нищо, едва ли ще го подкараш без манипулация. Най-лесно ще е ако проследиш с мултицет какво прави работещ бутон, за да се ориентираш кои пинове за какво са. Надявам се ме разбираш...
---------- Post added at 09:57 ---------- Previous post was at 09:56 ----------
Първоначално публикувано от bojko_25 Покажи съобщениеРових се по нета няма никаде или немога да намеря.във всички сайтове са като мойто без блокировка на задните джамове.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Еко, я тури схема ако имаш под ръка, че да не объркаме човека, хем и ние ще почерчим знание занапред.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
H44 e конзолата в шофьорската врата.
M1 е боди компютъра.
M82 е модулът за задните стъкла, който се намира под задната седалка.
H53 и H54 са бутоните от задните врати.
Както е видно, конзолата, модулът за задните стъкла и боди компютърът си комуникират по CAN.
Аз мисля, че схемата е неточна, защото според нея не ми е ясно, как точно задните бутони работят.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 10:20.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от bojko_25 Покажи съобщениеда разбирам те ще го проверя
---------- Post added at 23:19 ---------- Previous post was at 23:16 ----------
Ще съм благодарен да ми помогниш. Гледах спецялно по нета Алфички 4-врати ел.ст. но пак са като моите копчета без блокировка за задните?!?!?!Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:47.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от bojko_25 Покажи съобщениеЕ аз изрових целия нет да видя дали има други бутони но не намирам. Сега вече незнам от каде да започна пак?Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеМалко по напред са те попитали преди работели ли са тези бутони-не си отговорил !Ако са работели няма смисъл да търсиш какъв е модула на други Алфи 147 из нета,търси проблема къде е при теб.Както написах и напред, ако са работели и сега са отказали това,че при теб е без другите два бутона няма никакво значениеAlfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 150
Comment
-
Първоначално публикувано от bojko_25 Покажи съобщениеСкоро е взимах Алфичката не не работиха,даже неможах да обърна внимание като я взимах че неработят
И с какво правиш диагностика ? В MES може да направиш тест дали се свалят и вдигат стъклата !
Прави се от това меню виж снимката !Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
sigpic
Comment
Comment